Podijeli:

Božić je vrijeme ljubavi, mira i zajedništva, u tom duhu Živi zid je organizirao dijeljenje više stotina porcija ribljeg paprikaša i brojnih prigodnih poklona za djecu, uz to dostavljeni su humanitarni paketi pomoći za najugroženije diljem Hrvatske.
U Hrvatskoj ima preko 200 000 djece koja žive u siromaštvu, ali nažalost rješavanje tog velikog problema nije prioritet države odnosno Vlade. Dok se to ne promijeni, Živi zid će raditi ovakve i slične akcije da barem malo uljepša svakodnevicu onima kojima je potrebno.

„Poruka je jednostavna, želimo svima sretan Božić“, rekao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

Šatori i štandovi u kojima se dijelila hrana i pokloni su organizirani po cijeloj zemlji, tako je na Badnjak zajedno s brojnim članstvom u Zagrebu bio predsjednik Ivan Vilibor Sinčić, zastupnik Ivan Pernar bio je u Sisku, zastupnik Branimir Bunjac u Koprivnici te glavni tajnik stranke Tihomir Lukanić u Osijeku i Slavonskom Brodu. Osim navedenih gradova, štand je dan ranije organiziran u Kninu na kojem prisustvovao županijski koordinator Lovre Crvelin.

Živi zid se uz aktivizam i politiku uvijek bavio i humanitarnim radom. Empatija i ljubav prema bližnjem su glavni pokretači djelovanja stranke i nećemo stati raditi na tome da uredimo zemlju i omogućimo svima normalan i dostojanstven život.

Želimo svima sretan Božić i da blagdane provedete s dragim vam ljudima u miru i ljubavi!

Posljednje vijesti