Podijeli:

Danas u Saboru podijelili su govor u ime Kluba Ivan Vilibor Sinčić i Branimir Bunjac.
Branimir Bunjac premijeru Plenkoviću je uputio oštre kritike i pozvao ga da promijeni politiku.
“Premijer nam priča o nekakvom smanjenju društvenih sukoba, a političari iz HDZ-a zabavljaju nas pločama, psuju majke srpske, mlate žene, daju kontroverzne koncesije. Traže streljanje za “stoku komunističku” , širi se primitivizam bez ikakvih ograda, a nama se predsjednik Vlade kune u rad institucija. Prema tome možemo zaključiti politika ove Vlade je bezlična, bez ideja, anemična, potpuno odvojena od stvarnoga života i najbolje bi ju mogli opisati kao nakupinu mrtvih puhala.

Pred nama je godina dana Vlade nastale na temelju vrlo tanke parlamentarne većine, u maniri “Cosa nostre”. Većine koja je napravljena razbijanjem političkih stranaka. Kupovine jedne ruke za 200 milijuna kuna i tako da pravosudni organi progledavaju kroz prste određenim političarima, počevši od predsjednika HNS-a koji je pobjegao iz Sabora nakon potpisivanja sramotne koalicije, poput one ptice trkačice. Zatim pojedinim zastupnicima, pojedinim glavnim tajnicima stranaka koji su varali invalide, a sada su navodno od svega toga amnestirani.

Treba li nas to čuditi kada je ministar pravosuđa jedan te isti Dražen Bošnjaković koji je i prije bio ministar te je uvodio rigidne ovršne zakone i dopuštao pljačku nad hrvatskim građanima, a sada još i pojačava tempo. Kao što možemo čitati od sada će se hrvatskim građanima oduzimati 100% primanja za kredite koje imaju u bankama a ne samo 1/4, što jasno pokazuje da je ova farsa od navodnih izmjena Ovršnog zakona izgleda bila samo još jedna predstava za javnost.Ista takva predstava za javnost je i uhićenje uprave Agrokora koja je uhićena upravo u trenutku kada je slabašno saborsko Povjerenstvo trebalo započeti s radom, ali čak i takvo predstavlja nezamislivu opasnost za HDZ jer oni moraju pod svaku cijenu sakriti djelovanje svojih bivših ministara.”

 POGLEDAJTE VIDEO:

/STANJE NACIJE NAKON GODINE DANA RADA VLADE/Premijer nam priča o nekakvom smanjenju društvenih sukoba, a političari iz HDZ-a zabavljaju nas pločama, psuju majke srpske, mlate žene, daju kontroverzne koncesije. Traže streljanje za "stoku komunističku" , širi se primitivizam bez ikakvih ograda, a nama se predsjednik Vlade kune u rad institucija. Prema tome možemo zaključiti politika ove Vlade je bezlična, bez ideja, anemična, potpuno odvojena od stvarnoga života i najbolje bi ju mogli opisati kao nakupinu mrtvih puhala.Pred nama je godina dana Vlade nastale na temelju vrlo tanke parlamentarne većine, u maniri "Cosa nostre". Većine koja je napravljena razbijanjem političkih stranaka. Kupovine jedne ruke za 200 milijuna kuna i tako da pravosudni organi progledavaju kroz prste određenim političarima, počevši od predsjednika HNS-a koji je pobjegao iz Sabora nakon potpisivanja sramotne koalicije, poput one ptice trkačice. Zatim pojedinim zastupnicima, pojedinim glavnim tajnicima stranaka koji su varali invalide, a sada su navodno od svega toga amnestirani.Treba li nas to čuditi kada je ministar pravosuđa jedan te isti Dražen Bošnjaković koji je i prije bio ministar te je uvodio rigidne ovršne zakone i dopuštao pljačku nad hrvatskim građanima, a sada još i pojačava tempo. Kao što možemo čitati od sada će se hrvatskim građanima oduzimati 100% primanja za kredite koje imaju u bankama a ne samo 1/4, što jasno pokazuje da je ova farsa od navodnih izmjena Ovršnog zakona izgleda bila samo još jedna predstava za javnost.Ista takva predstava za javnost je i uhićenje uprave Agrokora koja je uhićena upravo u trenutku kada je slabašno saborsko Povjerenstvo trebalo započeti s radom, ali čak i takvo predstavlja nezamislivu opasnost za HDZ jer oni moraju pod svaku cijenu sakriti djelovanje svojih bivših ministara.

Posted by Branimir Bunjac on 18. listopada 2017

Posljednje vijesti