Podijeli:

Danas je u Zagrebu deložirana još jedna obitelj žrtva kreditnog sustava. Naime, kuća u kojoj je živjela obitelj Gračanin prodana je za 40 000 eura iako njena stvarna vrijednost prelazi 120 000 eura, naglašava Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida i Saborski zastupnik. Na deložaciji su, uz njega prisustvovali i zastupnik Ivan Pernar, glavni tajnik stranke Tihomir Lukanić, te brojni aktivisti i drugi dobri ljudi.

Policija je u rano jutro blokirala put do doma obitelji Gračanin sa jednim jednim ciljem, a to je da se deložacija uspješno provede, istaknuo je Pernar. 

Tihomir Lukanić objasnio je da policija brani kretanje javnim površinama bez ikakvog naloga, što je u najmanju ruku neobično.

Autor ovakvog Ovršnog zakona je upravo ministar Bošnjaković. Tužno je primijetiti, komentirao je Sinčić, da je Sanader imao topli obrok i krevet dok su se institucije bavile sa njim, dok je ova obitelj izbačena na ulicu. Problem neotplativosti dugova je velik problem o kojemu Živi zid dugo govori, a pitanje je kad će ljudi shvatiti u dovoljno velikoj mjeri da izađu na izbore i maknu marionete sa pozicije prividne vlasti i moći. Lošim zakonima i institucijama treba pružiti otpor, ne treba sa njima raditi kompromis. Treba biti uporan i dosljedan, rezultati neće izostati. Otpor će pobijediti režim!

Link na video:

Posljednje vijesti