Podijeli:

Još krajem prošle godine činilo se da Ivica Todorić nema baš nikakvih problema. Naravno, razlog tome je što je “frizirao” izvješća i na taj način se zaštitio, ali samo na kratki rok.

Nakon svih događaja koji su se provodili zadnjih 30 godina i više, koji su dopustili Todoriću da radi ono što želi, da mu nitko ne stane na kraj i koje je dovelo do sadašnjeg stanja, isti oni koji su mu to dopustili sada žele osnivati Istražno povjerenstvo za Agrokor!

Zamislite kakav je to paradoks!

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić objavio je dokument koji pokazuje koji su predloženi članovi Povjerenstva.

Umjesto da sudjeluju zastupnici koji žele istraživati i raditi, ubačeni su oni koje je izabrao SDP. Većina klubova nije upitana želi li sudjelovati, tako ni Živi zid.
Profesor Lovrinović, recimo, nije imao pojma da je predložen za člana, ali se o njemu glasa.
Smatram to sramotnim namještanjem i čistim igrokazom.

Ovo je prijedlog SDP-a za članove povjerenstava oko Agrokora. Umjesto da sudjeluju zastupnici koji žele istraživati i…

Posted by Ivan Vilibor Sinčić on 6. listopada 2017

Ne sumnjamo da se HDZ i SDP neće dogovoriti. Ovo više sliči na igrokaz kako se “ne slažu” oko tehničkih stvari da bi im se malo podigao rejting, oko bitnih stvari se gle čuda uvijek slažu, poput Zakona o HNB-u, HRT-u, Europskoj uniji i NATO-u.
Bitne razlike između HDZ-a i SDP-a nema, jer da ima naša zemlja bi bila puno ljepše mjesto za život i već bi netko promijenio one loše zakone što je prošli na vlasti uveo.

U Istražno povjerenstvo za Agrokor bi morao ući Ivan Vilibor Sinčić jer je svom radu u Istražnom povjerenstvu za Imunološki naišao na brojne sumnjive radnje, neovlašteno trošenje novca, pa i na dvostruke kriterije upravljanja u vrijeme bivše Vlade.
Ispitivao je svjedoke i radio danonoćno, ispitano je 26 svjedoka. S obzirom na to da u većini situacija Sinčić nije mogao okupiti članove Povjerenstva, događalo mu se da nije mogao održati sjednice. Stoga su ovi zaključci izglasani izvan roka.

U Povjerenstvo za Agrokor se mora ući odlučno i s ciljem da se dođe do zaključka i rješenja, a član za to bi definitivno morao biti Ivan Vilibor Sinčić.

Posljednje vijesti