Podijeli:

U eter je lansirana nova Web stranica Živog zida. Spoj službene web stranice i izvještajno novinarskog portala. Svakoga dana moći ćete preko nje doznati istinu iz samog srca države koju nitko drugi ne želi objaviti.

Ne propustite posjetiti novu moderniziranu i unaprijeđenu stranicu i portal treće najjače političke stranke u Hrvatskoj. Potpuno novim pristupom koji je u stvari spoj klasične web stranice i izvještajno novinarskog portala Živi zid pružit će vam uvid neke informacije koje na ostalim portalima nećete moći pronaći.

Također, ovdje ćete moći vidjeti na koji način više od stotinu vijećnika Živog zida diljem Hrvatske zastupa interese naroda i svakog običnog čovjeka. Imat ćete neposredan uvid kolika je snaga samo jednog vijećnika ili njih tek nekoliko i moći ćete procijeniti kako bi ovo društvo i zemlja izgledali kada bi Živi zid u svim tim tijelima javne vlasti bio zastupljeniji.

Osim dnevno političkih novosti, na portalu čete moći čitati o idejama i politikama koje su u nekim zemljama već usvojene, a koje zagovara Živi zid. Moći ćete pratiti članke o istupima političkih čelnika svjetskih stranaka srodnih Živom zidu.

Naravno, impressum stranke sa svim potrebnim podacima, kao i sva izvješća koja su Zakonom propisana a koja mora objavljivati parlamentarna politička stranka, bit će objavljivana na istom ovom portalu, odnosno web stranici.

Sve u svemu, ovdje vas očekuje mnoštvo vrlo zanimljivog sadržaja, stoga vas pozivamo da često navratite. Svi ste dobrodošli.

Posljednje vijesti