Podijeli:

Prvo se pozabavio radom direktorice Hrvatskog radija Vukovar, trgovačkog društva u stopostotnom vlasništvu Grada Vukovara, koja je nekoliko puta tvrdila da središnja informativna emisija HRV-a Dnevnik nije plaćena sredstvima Vijeća za elektroničke medije tj sredstvima poreznih obveznika, iako jest. Nakon raskrinkavanja direktorice, pozabavio se direktorom gradskog poduzeća koji je vijećnicima lažno prikazivao stanje u Vodovodu Grada Vukovara.
O svemu ovome dao je priopćenje za javnost te detaljno izvijestio o konkretnim mjerama koje je povukao kako bi se maksimalno spriječile kriminalne radnje u Gradu Vukovaru.

Također, pozabavio se temom sufinanciranja prijevoza za studente u Vukovaru. Pokušano im je oduzeti pravo na što je naš vijećnik pravovremeno odreagirao.
“Uskrata sufinanciranja prijevoza studentima, bez ikakvih unaprijed najavljenih upozorenja, neprimjerena je mjera koja će svoj razorni učinak tek pokazati u skoroj budućnosti. Izgradnja studentskog doma, proširenja kapaciteta veleučilišta, kupnja najskupljih hotelskih nekretnina koje se nalaze na atraktivnim lokacijama u gradu, poželjni su projekti ali tek kada su zadovoljene osnovne egzistencijalne potrebe za rast i razvoj zajednice.” – navodi Josić u priopćenju.

Upravo otišlo medijima :)PRIOPĆENJE ZA JAVNOST ZA HOTELE I BIRTIJE GRADSKA VLAST U VUKOVARU IMA NOVCA, ZA STUDENTSKI…

Posted by Pavao Josić on 20. listopada 2017

Baš kad su mi se dojmovi sa sjednice slegli, digao mi se tlak :)rekoh sebi "ma napisat ću neka me tuže koliko ih volja…

Posted by Stranica Pavao Josić on 23. listopada 2017

Posljednje vijesti