Postani član

OPĆA UREDBA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Dana 25 svibnja 2018. godine počinje se primjenjivati Opća uredba o zaštiti osobnih podataka koja će vam omogućavati veću kontrolu nad vašim osobnim podacima. Ovom se Uredbom utvrđuju pravila povezana sa zaštitom pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i pravila povezana sa slobodnim kretanjem osobnih podataka. Stranka Živi zid vaše podatke dane ispunjavanjem online pristupnice pohranjuje u svojoj bazi podataka i ti podaci služe isključivo u svrhe kontaktiranja i obavještavanja. Ti podaci se nikada ne ustupaju trećim stranama, odnosno drugim fizičkim i pravnim osobama. Podaci se čuvaju u bazi podataka sve do istupanja člana iz stranke ili do brisanja na vlastiti zahtjev.  Zahtjev za ispis iz Stranke i brisanje iz evidencije članova možete poslati na e-mail sredisnjica@zivizid.hr. Podaci koje ste nam dali ispunjavanjem naše online pristupnice u sebi sadrže vaše ime i prezime, adresu, e-mail adresu, kontakt broj i OIB. Podatak o OIB-u se može koristiti za potrebe obrade članstva u stranci,  donacija te kandidiranja na izborima. Ostali podaci koriste se isključivo u svrhe kontaktiranja i obavještavanja.

Podaci koje ustupate dani su dobrovoljno i pod privolom i njihovim davanjem suglasni ste s obradom vaših osobnih podataka od strane stranke Živi zid.

UPIS ČLANA:

Link za prijave novih članova REGISTRIRAJ SE.

Nakon registracije na Vašu e-mail adresu primiti ćete poruku s pristupnim podacima.

Ukoliko ste već registrirani, Vaše podatke možete uređivati prijavom u sustav putem linka KOLEKTIV.

Pisanu pristupnicu možete preuzeti ovdje , ispisati, potpisati i dostaviti na adresu

Savska cesta 41, 10 000 Zagreb.

ČLANARINA:

Godišnja članarina iznosi 40,00 kuna i uplaćuje se na žiro račun Stranke: HR8024020061100754588

Kod uplate obavezno navesti:

Poziv na broj primatelja: OIB uplatitelja,

Opis plaćanja: Članarina od (ime, prezime i adresa člana).

Članovi umirovljenici i korisnici socijalne pomoći imaju pravo na oslobođenje od plaćanja članarine. Za oslobođenje je potrebno dostaviti zahtjev, putem pošte na adresu Savska cesta 41, 10 000 Zagreb, ili elektroničkom poštom na sredisnjica@zivizid.hr

Hvala Vam na povjerenju !