Podijeli:

Saborski zastupnik Ivan Pernar tako je održao šestominutni govor u kojemu je pričao o nepravednom sistemu tzv. državnom terorizmu okomljenom prema narodu.

Ono što građani Hrvatske danas proživljajvaju je državni terorizam. Najgora forma terorizma usmjerena neselektivno protiv cijelog pučanstva kojeg zajedno teroriziraju s bankama! – osvrnuo se žestoko Pernar, te se nadovezao:

– Banke bi trebale vratiti novac ili da ih država prisili da vrate novac, ali banke savjetuju građanima sudske tužbe koje na kraju idu u zastaru i tako u krug!

Naveo je za primjer našeg kolegu iz kluba, gospodina Aleksića, koji bez predaje nudi nova rješenja, no uvijek su iznova odbijena od strane vladajućih

– Uvijek su govorili “Gospodine Pernar, dajte konkrean prijedlog! Zašto samo kritizirate?”. No, naš zastupnik iz kluba, gospodin Aleksić dao je konkretan prijedlog – ono što cijelo vrijeme i tražite! Međutim, odgovor HDZ-a jest da konkretan prijedlog gospodina Aleksića ne podržavaju. Ja vam kažem, ne morate ga podržate, ali dajte vi bolji prijedlog!

Za kraj je oštro poručio vladajućima da se pokrenu i da se s tristo kuna ne može živjeti
– Danas mi je pisala jedna žena, njen otac ima mirovinu 300 kuna. Pa hej, tristo kuna! Pa to nije dovoljni ni za troškove ovrhe ako kojim slučajem ima!

Video:

Šest minuta riganja vatre po HDZ-u.

Posted by Ivan Pernar on 19. listopada 2017

Ana Tomić

Posljednje vijesti