Podijeli:

Na današnjoj sjednici Hrvatskog Sabora, lider Živog zida Ivan Vilibor Sinčić brutalno je i direktno raskrinkao premijera Plenkovića te ministra Marića. Sramotno je što ga još uvijek uopće nazivamo svojim premijerom.

Na početku svog izlaganja osvrnuo se na suđenje braći Mamić te rekao
– Sjećam se izlaganja gospodina Marića! Postavio sam mu pitanje o izvlačenju novca. On je tada rekao nema posebnih tretmana u poreznoj upravi! Stalno govorite o tome da se nikome ne pogoduje, pa to nije istina! Evo članak: Na osječkom Županijskom sudu trebalo bi početi suđenje braći Mamić koji su izvukli 116 milijunakuna iz kluba te 12,2 milijuna kuna neobračunatog i nenaplaćenog poreza i prireza. Pa nekome se očito pogodovalo!

Nema pravde, nema reda i nema vizije u Hrvatskoj! Nitko od krupnih riba nije niti okrznut! – predsjednik stranke Živog zida ljutito je poručio svim ratnim profiterima te vladajućima.

Za kraj je poručio
– Pokradena je saborska većina. Vlada stoji na temelju ukradenih zastupnika, ucijenjenih zastupnika, političke korupcije – to je jedna velika sramota. Birači nisu dali potporu takvoj vladi. Možda gospodine Plenković jeste gubitnički premijer, ali neću dozvoliti da Hrvatska postane gubitnička država!

 POGLEDAJTE VIDEO:

NAJBOLJI GOVOR"MOŽDA GOSPODINE PLENKOVIĆ JESTE GUBITNIČKI PREMIJER, ALI NEĆU DOZVOLITI DA HRVATSKA POSTANE GUBITNIČKA DRŽAVA! – Ivan Vilibor SinčićHtio sam pitati gospodina Plenkovića sjeća li se mog govora, tada sam u samom srcu govora istaknuo da ako se hoće nešto od naše zemlje, naše domovine napraviti, da treba reformirati nekoliko ključnih institucija. Hrvatska radio televizija, Hrvatska narodna banka, tada DUUDI, sada ministarstvo državne imovine, odnosno koju god hoćete organizaciju koja se bavi državnom imovinom. Državno odvjetništvo sa svim svojim segmentima, posebice USKOK-om, Porezna uprava. Jeste li vi gospodine Plenkoviću i vaša Vlada ušli u bilo kakve reforme, i jedne od ovih institucija?Niste ušli ni u kakve ozbiljne reforme.Hrvatska je danas siromašna zemlja gdje je milijun građana siromašno, provodi se jedna stravična politika depopulacije da se ponekad pa je li moguće da je to stvarnost? Je li moguće da je to politika vladajuće većine odnosno sada HDZ-a? Je li moguće da je cilj da jednog dana ovdje ostanu samo političari, vijećnici, uhljebi, saveznici vladajuće stranke, a da svi mi ostali koji se ne slažemo s tom politikom budemo zatvoreni, rastjerani ili što već treće?Ja vjerujem da to nije cilj i da mi svi moramo surađivati da nešto napravimo od ove zemlje. Kao što je cijela Hrvatska pokradena, tako je pokraden i ovaj Sabor, pokradena je saborska većina, Vlada stoji na temelju ukradenih zastupnika, ucijenjenih zastupnika, političke korupcije što je jedna velika sramota. Birači nisu dali potporu takvoj Vladi. Možda gospodine Plenković jeste gubitnički premijer, ali neću dozvoliti da Hrvatska postane gubitnička država!"

Posted by Živi zid on 18. listopada 2017

Posljednje vijesti