Podijeli:

Današnja sjednica Sabora, u najmanju je ruku specifična time što se na njoj pojavio premijer Plenković.
U ime izvjestitelja sat vremena je nabrajao iskrivljene informacije o stanju u Hrvatskoj, naglasio kako su smanjili poreze odmah na početku godine, kako su suzbili onečišćeni zrak u Slavonskom Brodu, pokrenuli gospodarstvo te da je rast najveći od 2008. godine…

Pitamo se što je od svega toga istina, dok ljudi i dalje spavaju na ulici, kopaju po kontejnerima ne bi li našli posljednju bocu te ju vratili za 50 lipa. Privatne firme propadaju, zatvaraju ih zbog najmanjih pogrešaka, dok jedan Agrokor i nakon svih lažnih izvještaja, i dalje funkcionira.
Majke njegovateljice koje izgube svoju djecu, ostaju bez ikakvog izvora financija, a priča o tome da je zaštićen jedini dom od ovrhe – najveća je laž od svega. Slavonski Brod i dalje je vodeći grad u Hrvatskoj samo po jednoj stvari – broju oboljelih od malignih bolesti! Nije li to žalosno? Pomalo i zastrašujuće.

Premijeru Plenković, vaša borba za ministra Marića i ministricu Dalić najbolje je oličje vašeg karaktera. Svjesni ste da ste umiješani jednako kao i oni, te da će njihovim padom, i vaša karijera biti povučena na dno.
No, ako vam je imalo stalo do Lijepe naše, pustite ju u ruke sposobnijih i hrabrijih ljudi.

Ana Tomić

Posljednje vijesti