Podijeli:

POČETAK RADA

U nedjelju 22. listopada 2017. održana je osnivačka skupština općinske organizacije stranke Živi Zid Dekanovec. Radi se o prvoj općinskoj organizaciji Živoga zida na području Međimurske županije, nakon što su već ranije osnovane županijska organizacija i gradske organizacije Mursko Središće i Čakovec.
Živi zid djeluje na području općine Dekanovec još od 2014. godine, da bi ovih dana konačno potvrdio svoj status i formalnim ustrojstvom.

SABORSKI ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA VODIO JE SKUPŠTINU

Osnivačku Skupštinu vodio je dr. sc. Branimir Bunjac, potpredsjednik stranke i saborski zastupnik. Nakon izbora radnoga predsjedništva, zapisničara i ovjerovitelja zapisnika prešlo se na predlaganje kandidatura i tajno glasanje o predsjedniku.
Velikom većinom glasova za predsjednicu općinske organizacije izabrana je Snježana Sabolek, dugogodišnja članica Živog Zida, županijska i općinska vijećnica. Za potpredsjednicu je izabrana njezina protukandidatkinja Ana Žvorc, a za tajnicu Sanja Pintarić.

VIJEĆNICA ŽIVOG ZIDA SNJEŽANA SABOLEK IZABRANA ZA PREDSJEDNICU

Novoizabrana predsjednica općinske organizacije Živi Zid Dekanovec Snježana Sabolek zahvalila se na ukazanom povjerenju te naglasila da nova funkcija za nju predstavlja iznimnu čast, ali i veliku odgovornost. Obećala je marljivo, demokratski i transparentno voditi općinsku organizaciju na dobrobit svih mještana Dekanovca.

CILJEVI OGRANKA

Glavni ciljevi rada ogranka, kao i do sada, bit će ukazivanje na aktualnu problematiku općine s fokusiranjem na poboljšanje uvjeta života prvenstveno nuđenjem kvalitetnih rješenja.
Već u predstojećem tjednu općinska organizacija Živoga zida započet će s postupkom registracije ogranka kod nadležnih tijela.
Cilj Živoga zida je nastaviti osnivati teritorijalne organizacije kako bi ojačao u lokalnim sredinama nakon uspješnih rezultata na nacionalnoj razini, gdje Živi zid trenutno predstavlja treću političku snagu.

GALERIJA:

Posljednje vijesti