Živi zid u potrazi je za djelatnikom/djelatnicom. Opis poslova je obrada fotografija i video materijala, te rad ne terenu koji uključuje i snimanje konferencija uživo, snimanje i montažu video materijala, video clipova, naših saborskih zastupnika i drugih istaknutih pojedinaca.

Trebamo nekoga tko doista ima ideje i vizije i spreman je pomaknuti granice kvalitete sadržaja koje se trenutno objavljuju i na našim, ali i na drugim stranicama društvenih mreža. I da nema profesionalnih političkih ambicija. Opremu za snimanje imamo mi.

Radno vrijeme nije uvijek fiksno stoga tražimo osobu koja je fleksibilna. Radno mjesto zahtjeva snalaženje u cyber prostoru, ne i visoko formalno obrazovanje.

Ako ste fleksibilni u razmišljanju, kreativni, razumijete se u nove tehnologije, voljni savladavati nova znanja i vještine, raditi u dinamičnom okruženju, pošaljite nam svoj životopis. Možda su vaše sposobnosti i vještine upravo ono što nama treba.

Sljedeće što bismo htjeli od Vas jest:
1. da napravite jedan kratki propagandni video duljine trajanja cca 1,5 minute. Iskoristite neke govore predsjednika Sinčića.
2. pogledajte također i neke videe sličnih političkih pokreta u svijetu pa nam pošaljite primjer (link) nečega što je po Vašem sudu kvalitetno.
3. da napravite grafiku na temu gostovanja zastupnika Branimira Bunjca u emisiji Otvoreno na HRT 1 u četvrtak 20.10.2018. u 22.05 sati na temu “obrazovna reforma”.

Radove podignite na platformu Wetransfer do 26.10.2018. te nam link pošaljite na email: sredisnjica@zivizid.hr