Podijeli:

Kao i svake godine, članovi Živog zida, među kojima i Glavni tajnik te saborski zastupnici, i ovoga su Uskrsa angažirani na terenu kako bi što je više moguće uljepšali dane potrebitim obiteljima za taj nadolazeći blagdan.

“Mnogi nam javljaju kako poznaju nekoga tko si ne može priuštiti dostojanstveni ručak za Uskrs…”

Dirnuti mnogim porukama koje pristižu sa svih strana zbog teškog ekonomskog stanja u društvu, a pogotovo nakon nedavno proglašene pandemije, zbog čega je mnogima ograničeno kretanje u nekim slučajevima i po osnovne životne namirnice, kao i zbog posljedica pandemije na porast broja nezaposlenih te razornog potresa koji je nedavno razorio grad Zagreb i njegove okolne dijelove poput podsljemenske zone, kao istinska političko-aktivistička stranka smo morali djelovati i pomoći da svima barem Uskrs bude sretan.

“Hvala Živom zidu od srca! Uvijek pomažete.”

U kratkom smo vremenu prikupili sve podatke potrebne za dostavu donacija potrebitim obiteljima ravno na kućni prag te ih ugodno iznenadili. Tako smo već obišli nekoliko obitelji s područja Grada Zagreba i okolice, Varaždina i Međimurja, Bjelovara, Đakova, Vukovara… a niz će se i nastaviti idućih dana dokle god svakome ne omogućimo da barem ovaj svečani blagdanski period provedu bez svakodnevnih briga i uz smiješak te društvo svojih najmilijih.

Kao i do sada, nastavljamo s akcijama na terenu. A građani će nam i dalje moći javiti putem WEB stranice ili Facebook stranice ukoliko im je potrebna pomoć ili znaju nekoga u teškoj situaciji.

Vidimo se na terenu!